Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντιστέκεται και επιμένει στην αλήθεια ενάντια στα άνανδρα κτυπήματα από τη μετωπική επίθεση από τα γνωστά δημοσιογραφικά μίσθαρνα


21-1-2017















Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αντιστέκεται και επιμένει στην αλήθεια ενάντια στα άνανδρα κτυπήματα από τη μετωπική επίθεση από τα γνωστά δημοσιογραφικά μίσθαρνα τα συνεπικουρούμενα από τους νεοφώτιστους νεομνημονιακούς του εναπομείναντος ΣΥΡΙΖΑ

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

Το κλείσιμο της Βουλής σβήνει τις ευθύνες τους για τα Μνημόνια. Τρίβουν τα χέρια τους και οι πρόθυμοι υπουργοί. Τι υποστηρίζουν οι συνταγματολόγοι, ικανοποίηση και στους δανειστές γιατί έτσι τη γλιτώνουν οι άνθρωποί τους

Από ικανοποίηση θα πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους ο Αντώνης Σαμαράς, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιάννης Στουρνάρας. Κι αυτό διότι η παραίτηση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, που οδήγησε στη διάλυση της Βουλής, φαίνεται να διασώζει όχι μόνο τους τρεις προαναφερόμενους αλλά και τους υπουργούς της συγκυβέρνησης Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, καθώς τα τυχόν αδικήματά τους -σύμφωνα με αρκετούς συνταγματολόγους- παραγράφονται.

Όπως εξάλλου, αναφέρει το περίφημο άρθρο 86 του Συντάγματος, η Βουλή μπορεί να ασκήσει τη σχετική δυνατότητα της δίωξης κατά όσων διατελούν ή διατέλεσαν μέλη της κυβέρνησης ή υφυπουργοί μέχρι το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση του αδικήματος. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η κοινοβουλευτική περίοδος που μόλις ολοκληρώθηκε είναι η ακριβώς επόμενη της κυβέρνησης του Αντ. Σαμαρά, γίνεται ηλίου φαεινότερον ότι πλέον έχει επέλθει η παραγραφή. Μόνη ένσταση ορισμένων αποτελεί το γεγονός ότι ουδέποτε ολοκληρώθηκε η δεύτερη τακτική σύνοδος, καθώς η Βουλή διαλύθηκε πρόωρα στο πέρας της πρώτης συνόδου.

Μέσα σε όλα αυτά τα "περί παραγραφών" το διαπλεκόμενο σύστημα αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη και την τελική επιλογή των αναποφάσιστων ψηφοφόρων που αποφασίζουν δυστυχώς την τελευταία στιγμή χωρίς προσωπική άποψη αλλά από την πλάνη και τη δημιουργία των εντυπώσεων.

Μέσα σε αυτό το κλίμα και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών η οργανωμένη αήθης επίθεση εναντίων της Προέδρου της Βουλής, για δήθεν συγκάλυψη ενός από τα σκάνδαλα που χρονίζουν εδώ και πολλά χρόνια. Αφορμή και όχι η διατύπωση για τα πραγματικά αίτια της συμπαιγνίας έπαιξε ένα αμφιλεγόμενο άρθρο με τίτλο: "Ποιος έθαψε οριστικά το σκάνδαλο των υποβρυχίων;",

"...Γιατί η πρόεδρος της Βουλής δεν έπραξε τα δέοντα παρά το γεγονός ότι η Εισαγγελέας του Α.Π. είχε στείλει τη δικογραφία για Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου, Βενιζέλο και Μεϊμαράκη από τον Φεβρουάριο του 2015; Η υπόθεση των υποβρυχίων αποτελεί ομολογουμένως μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία των εξοπλιστικών προγραμμάτων για την οποία η Δικαιοσύνη έχει ασκήσει ποινικές διώξεις και έχει παραπέμψει σε περισσότερα από τριάντα άτομα..."

στη συνέχεια ακολούθησε η μετωπική επίθεση από τα γνωστά δημοσιογραφικά μίσθαρνα συνεπικουρούμενα από τους νεοφώτιστους νεομνημονιακούς του εναπομείναντος ΣΥΡΙΖΑ με αρχιλασπολόγους (υιό και πατέρα) φίλων του Τσίπρα κάποιων ονόματι Παππά, που από την μία μέρα στην άλλη έγιναν η φωνή και η σκέψη του ΙΙΙ Μνημονίου και της θέλησης για νέα αρχή δοσιλογισμού από τους Τσολάκογλου σε ένα νέο τύπο Λογοθετίδη.

Οι απόψεις όλων μπορεί και πρέπει να είναι σεβαστές σε μία ιδεολογική αντιπαράθεση, αλλά η λάσπη και η εσκεμμένη διαστρέβλωση της αλήθειας είναι τουλάχιστον αήθης και ταυτίζεται με τη πολιτική αλητεία.

Τι απαντάει η Πρόεδρος της Βουλής:
















‪‬‪#‎Zoe_dikografies‬ «Αναπαράγονται ανυπόστατα σκάνδαλα και τερατώδεις συκοφαντίες, ότι δήθεν ως πρόεδρος της Βουλής «έθαψα» τη ποινική δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή για τα εξοπλιστικά, από συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης που συνδέονται με το πρωθυπουργικό περιβάλλον, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον αρχηγό των ΑΝΕΛ».

 Πηγή:stoxasmos-politikh.blogspot.gr

Σχόλια