Σε επείγον διάβημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το Ελληνικό προέβη η Ζωή Κωνσταντοπούλου


21/09/2016













Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι δικηγόροι Δημήτρης Κλούρας – τέως Γεν. Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας, Φώτης Μαζαράκης και Κώστας Ζηκογιάννης, ιδρυτικά μέλη του νομικού φορέα υπεράσπισης της Δικαιοσύνης που συστήνεται με πρωτοβουλία της Πλεύσης Ελευθερίας, επισκέφθηκαν την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου και προέβησαν σε επίσημο διάβημα για το έγκλημα ξεπουλήματος του Ελληνικού, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου είναι η αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή.

Εξερχόμενη της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε:

«Καμμία εξουσία και κανένας αρμόδιος φορέας δεν δικαιούται να παριστάνει τον ανήξερο, τον ανίδεο ή τον ανενημέρωτο. Υπάρχουν ευθύνες σε κάθε δημόσια, πολιτειακή και συνταγματική λειτουργία. Υπάρχει ευθύνη στον καθένα μας να προστατεύσουμε την Δημόσια Περιουσία και Ιδιοκτησία και το Δημόσιο Συμφέρον από τη σύληση η οποία δρομολογείται.

Απόψε το απόγευμα στις 6:30′ θα είμαστε κοντά στους πολίτες που μάχονται για την υπεράσπιση του Ελληνικού και της Δημόσιας Περιουσίας.

Από αύριο θα πραγματοποιήσουμε σειρά επαφών για την προστασία της Δημόσιας Περιουσίας και Ιδιοκτησίας και την ερχόμενη Τρίτη θα καταθέσουμε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στην ίδια την κυρία Εισαγγελέα που μας το ζήτησε, αναφορά με τα στοιχεία εκείνα που τεκμηριώνουν την ποινική ευθύνη των εμπλεκομένων κυβερνητικών εκπροσώπων, Υπουργών, του Πρωθυπουργού και όλων των βουλευτών που απόψε το απόγευμα θα ψηφίσουν “ναι” σε εκείνα στα οποία οφείλουν να ψηφίσουν “όχι”.»

Αύριο στη 1 το μεσημέρι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη συνάντηση για το θέμα του Ελληνικού και για τη σύσταση του νομικού φορέα διεκδίκησης Δικαιοσύνης με την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κα Ανδρονίκη Θεοτοκάτου. Θα ακολουθήσει σειρά συναντήσεων και διαβημάτων προς άλλους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.



Πηγή:www.plefsieleftherias.gr/se-epigon-diavima-stin-isangelia-tou-ariou-pagou-gia-elliniko-proevi-zoi-konstantopoulou

Σχόλια