ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ στο Ειρηνοδικείο σε πλειστηριασμό-Έσωσαν το σπίτι άνεργου πατέρα με 4 παιδιά! Χρώσταγε...τα κοινόχρηστα


22-1-2017


















 Τι είπε στο star.gr ο Ηλίας Παπαδόπουλος από το Κίνημα Δεν Πληρώνω

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Αθηνών κατά τη διάρκεια πλειστηριασμού σπιτιού μιας πολύτεκνης οικογένειας. Οι δύο συμβολαιογράφοι -ένας άντρας και μια γυναίκα- αντέδρασαν, ενώ σημειώθηκαν και διαπληκτισμοί όταν επιχείρησαν να κατεβάσουν από τα δικαστικά έδρανα τους αθρώπους που ήταν επιφορτισμένοι με τη διενέργεια του πλειστηριασμού.
Χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων, που φυγάδευσαν τους δύο συμβολαιογράφους μέσα στο κυλικείο του Ειρηνοδικείου για να γλιτώσουν από την οργή των διαμαρτυρομένων!
Μέλη κινημάτων αλλά και οργανώσεων κατά των πλειστηριασμών επιτέθηκαν σε δύο συμβολαιογράφους που βρίσκονταν σε δικαστική αίθουσα για να εκπλειστηριάσουν περιουσιακό στοιχείο οφειλέτη.














Σύμφωνα με όσα είπε στο star.gr ο Ηλίας Παπαδόπουλος, μέλος του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, επρόκειτο για πλειστηριασμό Α' κατοικίας οικογένειας με άνεργο πατέρα και 4 παιδιά!

Το απίστευτο είναι ότι ενώ οι συμβολαιογράφοι απέχουν από τους πλειστηριασμούς Α κατοικίας, σε αυτή την περίπτωση έδωσαν άδεια να γίνει ο πλειστηριασμός στους συμβολαιογράφους για χρέη φτωχής οικογένειας που ανέρχονταν σε 3.875 ευρώ σε εταιρεία είσπραξης κοινοχρήστων.


Πηγή:www.star.gr/ellada/359361/mallia-koybaria-sto-eirhnodikeio-athhnwn-eswsan-to-spiti-anergoy-patera-me-4-paidia-xrwstage-ta-koinoxrhsta

Σχόλια