«Η Γερμανία, το κράτος δράστης, ανταμείφθηκε με μια γενναιόδωρη διαγραφή χρέους, πριν από 62 χρόνια, με την Ελλάδα να υπογράφει τη διαγραφή αυτή.


13 Σεπτεμβρίου 2016

















«Η Γερμανία, το κράτος δράστης, ανταμείφθηκε με μια γενναιόδωρη διαγραφή χρέους, πριν από 62 χρόνια, με την Ελλάδα να υπογράφει τη διαγραφή αυτή. Η Ελλάδα, χώρα νικήτρια του πολέμου, η οποία αντιπροσωπεύει έναν λαό που ηρωικά αντιστάθηκε και βάναυσα σφαγιάστηκε, ουδέποτε αποζημιώθηκε για τις ζημιές που προκλήθηκαν στην οικονομία της, στις υποδομές της, στον πληθυσμό της. Η Γερμανία, η οποία επωφελήθηκε από τη μεγαλύτερη διαγραφή χρέους, αρνείται σήμερα να αναγνωρίσει στην Ελλάδα αυτό το δικαίωμα και καταψήφισε το σχετικό ψήφισμα του ΟΗΕ τον περασμένο Σεπτέμβρη. Η Ελλάδα καταστρέφεται για δεύτερη φορά και υπόκειται σε ένα νέο είδος ολοκληρωτισμού, που αυτή τη φορά που διαπράττεται μέσω οικονομικών, τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών μέσων», υπογράμμισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Πηγή:zoikonstantopoulou.gr/interviews/press-releases/item/kamia-ellhnikh-kyvernhsh-den-exei-dikaiwma-na-paraiththei-apo-tis-aksiwseis-ths-xwras-enanti-ths-germanias

Σχόλια