5-3-17, Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο

5-3-2017















 
Αύριο Δευτέρα, 6-3-17, στις 9πμ, αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω θα βρεθεί στην Αίθουσα Τελετών του Εφετείου Αθηνών, στη συνέχιση της πολύκροτης δίκης του σκανδάλου της SIEMENS.
 
Με την παρουσία μας, ενισχύουμε την απαίτηση του ελληνικού λαού για απονομή δικαιοσύνης και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων που συνέπραξαν με το αζημίωτο σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στη χώρα μας μεταπολεμικά. Ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο από το ίδιο το σκάνδαλο, είναι ότι η υπόθεση της SIEMENS βρίσκεται στο χείλος της παραγραφής, με την πολιτική και τη δικαστική εξουσία να συμπράττουν προκλητικά σε αυτή την εξέλιξη.

Με την μαζική μας προσέλευση στο Εφετείο, στηρίζουμε και την πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της «Δικαιοσύνης για όλους», που θα παρασταθούν στο δικαστήριο για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής ενάντια στους 64 κατηγορουμένους.

Η παρουσία μας στα δικαστήρια είναι επιβεβλημένη, ώστε να μην αφήσουμε όσους βυσσοδόμησαν στις πλάτες του ελληνικού λαού να συνεχίσουν το ανήθικο έργο τους μέσα σε σκοτεινές αίθουσες και πίσω από κλειστές θύρες. Η δικαιοσύνη πρέπει να επιβληθεί και μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να είναι ο εγγυητής της επιβολής της.


Πηγή:www.kinimadenplirono.gr

Σχόλια