Επανασύνδεση κομμένου ρεύματος από σε σπίτι φτωχών συμπολιτών μας στη Δάφνη, από το Κίνημα Δεν Πληρώνω.

11-3-2017























Επανασύνδεση κομμένου ρεύματος από σε σπίτι φτωχών συμπολιτών μας στη Δάφνη, από το Κίνημα Δεν Πληρώνω.

Η ΔΕΗ έκοψε σήμερα το ρεύμα ενός καρδιοπαθούς, άνεργου οικοδόμου που μένει μαζί με τη φοιτήτρια κόρη του.

Το Κίνημά μας έσπευσε να το επανασυνδέσει.






















Η μνημονιακή κυβέρνηση και η ΔΕΗ με "λαγό" τον πρόεδρό της Μ.Παναγιωτάκη απειλεί με εξώδικα, εισπρακτικές εταιρείες και διακοπές ρεύματος χιλιάδες φτωχοποιημένους συμπολίτες μας.
Στόχος τους να αφαιμάξουν το φτωχό λαό, να "ξεσκαρτάρουν" το πελατολόγιο από τους "κακοπληρωτές" και να το παραδώσουν στους ιδιώτες, να ολοκληρώσουν μια ώρα αρχύτερα το τελειωτικό ξεπούλημα της ΔΕΗ και να απεκδύσουν την τέως δημόσια επιχείρηση στρατηγικής σημασίας από οποιαδήποτε έννοια κοινωνικού προσώπου με 
αποτέλεσμα η βάση της κοινωνίας να μη σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους. Αντίστοιχος είναι και ο ρόλος του προέδρου της ΓΕΝΟΠ, συριζαίου Αδαμίδη ο οποίος στο παρελθόν έχει καταφερθεί με πύρινα εμετικά λογύδρια κατά των φτωχών οφειλετών και υπέρ της τακτικής των πογκρόμ διακοπών ρεύματος.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω επιμένει και παλεύει με σθένος προκειμένου να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, για δημόσια ΔΕΗ με κοινωνικό πρόσωπο, χωρίς γκόλντεν μπόυζ και λοιπούς κηφήνες, ενάντια στα αρπαχτικά-ιδιώτες που παραμονεύουν για να πάρουν κοψοχρονιά την περιουσία της.

Συνεχίζουμε τον Αγώνα μας!
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!

Κανένας μόνος του στην κρίση!


Πηγή:www.kinimadenplirono.gr

Σχόλια