ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ:Λέγαμε κι εμείς τόσον καιρό, πού είναι αυτό το αγόρι, ο ορισμός της λοβιτούρας, της απατεωνιάς, του λεχρίτη αυτοαναφορικού εθελόδουλου.


3-5-2017













Λέγαμε κι εμείς τόσον καιρό, πού είναι αυτό το αγόρι, ο ορισμός της λοβιτούρας, της απατεωνιάς, του λεχρίτη αυτοαναφορικού εθελόδουλου. Λέγαμε τον έχουν σε καμιά κρύπτη (οξύμωρο το σχήμα, κατανοώ) να τον ξεπλύνουν λίγο οι ντροπές των πρωτηφοράδων νεοξεπλένηδων, ώσπου να τον επανεμφανίσουν ως χρήσιμο εργαλείο.

Και λέγαμε, πότε μωρέ, μα πότε θα έλθει η στιγμή;

Χθες βράδυ λοιπόν, καθώς καθένας μας προσπαθούσε να κατανοήσει τη νέα λαίλαπα που υπέγραψε η επιτυχημένη (κατά Τζανακόπουλο πάντα) δοσίλογη συριζανελ κυβέρνηση, να τος ο μπούμπης, ο "άντε καλές" της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου.

Το υποκείμενο που έχει φροντίσει νομοθετικά να απαλλάσσεται της ευθύνης οποιοδήποτε ανδρείκελο του πολιτικού προσωπικού ενεργεί εις βάρος της Πατρίδας και των Πολιτών. Ο πρώτος διδάξας του ζόφου.

Και μας κούνησε το δάχτυλο. Προς όλους και για όλα.
Εγώ λέω να το ξαναβάλει εκεί απ' όπου το έβγαλε.
Μπόχα πολλή χθες βράδυ.

Και βέβαια θα μπορούσαμε να πούμε πιο πολλά επί προσωπικού, αν η χθεσινή του εμφάνιση δεν ήταν το πληρωμένο αποπροσανατολιστικό της κοινής γνώμης ευχαριστώ του στην καθεστωτική κυβέρνηση η οποία τον κρατάει ακόμα ελεύθερο.
Ενώ θα έπρεπε να έχει δημευτεί η περιουσία του και να βρίσκεται στη φυλακή, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.
Εκεί θα καταλήξει όμως. Στη φυλακή. Μαζί με όλους αυτούς που επιχειρεί να ξεπλύνει αυτή τη φορά.


Πηγή:Paschalis Tsarouchas

Σχόλια