Αντρέι Χούνκο: Ντρέπομαι σα Γερμανός!!!


20-6-2017











Ο Αντρέι Χούνκο, ο Γερμανός Βουλευτής DIE LINKE, σήμερα, στον χώρο της ΕΣΗΕΑ, στη συνέντευξη τύπου της "Δικαιοσύνης για όλους" για τις Γερμανικές οφειλές, αποκάλυψε ότι...
Ο Αντρέι Χούνκο, ο Γερμανός Βουλευτής DIE LINKE, σήμερα, στον χώρο της ΕΣΗΕΑ, στη συνέντευξη τύπου της "Δικαιοσύνης για όλους" για τις Γερμανικές οφειλές, αποκάλυψε ότι, την ώρα που η Γερμανική Κυβέρνηση αρνείται να δώσει αποζημιώσεις στα θύματα τις Ναζιστικής θηριωδίας στην Ελλάδα, αμείβει με παχυλές συντάξεις, όχι μόνον τα πρώην στελέχη των SS που ήταν οι πρωτοστάτες της θηριωδίας, αλλά ακόμη και τα στελέχη των Ισπανικών Ταγμάτων του Φράνκο που συνεργάστηκαν με τους Ναζί.

Αποκάλυψε επίσης ότι, το 2006, στο Γερμανικό Κοινοβούλιο, από κυβερνητικά χείλη ειπώθηκε το εξής ανατριχιαστικό: Ότι και να ληφθεί τελεσίδικη απόφαση καταβολής αποζημιώσεων για τα θύματα του Διστόμου, αυτή δε θα εκτελεστεί, καθώς δεν πρόκειται να βρεθεί Έλληνας Υπουργός Δικαιοσύνης να την εφαρμόσει!!! Ντρέπομαι σα Γερμανός!!! Η σημερινή εκδήλωση Αλήθειας και Μάχης για την διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων, με ομιλητές τον Αντρέι Χούνκο (Γερμανός Βουλευτής του Die Linke), τον Συνταγματολόγο Γιώργο Κασιμάτη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, μας επέστρεψε λίγη από την χαμένη μας αξιοπρέπεια και μας έδωσε όραμα για την αποκατάσταση της Δικαιοσύνης σχετικά με τις Γερμανικές Θηριωδίες και το Κατοχικό Δάνειο. Θα πρέπει, όλοι μας, να πλαισιώσουμε και να ενισχύσουμε τις πρωτοβουλίες διεκδίκησης της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Πλεύσης Ελευθερίας και να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της γενιάς μας για να δικαιωθούν οι προηγούμενες και οι επόμενες γενιές.

Γιατί το Δίκιο και τη Λευτεριά κανείς δεν θα μας χαρίσει!

Γιατί 73 χρόνια είναι πολλά!!!

Είναι πολλά για το Δίστομο και τις αποζημιώσεις της σφαγής 218 ανθρώπων!

Είναι πολλά για όλους τους Έλληνες και τις συνολικές Γερμανικές Οφειλές!

ΟΙ Γερμανικές Οφειλές ανέρχονται σε 341 δισεκατομμύρια ευρώ, τουλάχιστον σύμφωνα με την Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, 2014-15!

Για το Δίστομο, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου έχει εκδώσει αμετάκλητη απόφαση από τον Απρίλιο 2000, μετά την απόρριψη αίτησης αναίρεσης που άσκησε το Γερμανικό Δημόσιο. H απόφαση υποχρεώνει τη Γερμανία να αποζημιώσει τα θύματα και τους συγγενείς τους. Η εκτέλεσή της χρειάζεται μόνο μια υπογραφή Υπουργού Δικαιοσύνης. Την οποία, εδώ και 17 χρόνια, κανένας Έλληνας Υπουργός Δικαιοσύνης, κατ’ εντολήν των Γερμανών, δεν έχει βάλει! Έχουν περάσει 15 Υπουργοί Δικαιοσύνης από το 2000. Δεν το έκανε κανένας!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επισκέφτηκε το Δίστομο το 2015, ως Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της Επιτροπής για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών και είπε και τότε στον Γερμανό Πρέσβη ότι πρέπει να καταβληθούν οι οφειλές, έχοντας λάβει τη διαβεβαίωση από τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νίκο Παρασκευόπουλο ότι θα βάλει την υπογραφή αυτή. Όπως είχε εξαγγείλει η τότε Κυβέρνηση και όπως ήταν η δημόσια δέσμευση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ως υπεύθυνης για θέματα Υπουργείου Δικαιοσύνης, πριν τοποθετηθεί τελικά Υπουργός Δικαιοσύνης ο Νίκος Παρασκευόπουλος… Τελικά ούτε αυτός το έκανε. Όπως κανένας Υπουργός Δικαιοσύνης από το 2000 και μετά. Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουμε πια ότι δε θα υπογράψει κανένας τους. Και πρέπει να δράσουμε.

Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουμε πια ότι, όλοι τους, παίζουν το πιο ελεεινό παιχνίδι στις πλάτες μας και στις πλάτες των προγόνων μας. Οι Έλληνες γνωρίζουμε ότι για το λόγο αυτό, η Γερμανία δεν υπογράφει μόνο με την Ελλάδα, Συνθήκη Ειρήνης.

Η διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, είναι προτεραιότητα για όλους τους Έλληνες!!!


Πηγή:www.oparlapipas.gr/2017/06/blog-post_351.html?m=1#more

Σχόλια