Κάϊρας Γιάννης Μέλος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ:Τόση «Αριστερά» και «Δημοκρατία» δεν τη χωρά ο νους


9-9-2017

Ήρθε λοιπόν ο Μακρόν σε ένα ακόμα επικοινωνιακό παιχνίδι του ιερατείου της Ε.Ε. που συντηρεί με τους εδώ υπηρέτες του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Χ.Α. Ένωση Κεντρώων και ΠΟΤΑΜΙ το σφαγιαστικό για τον λαό και την χώρα καθεστώς των Μνημονίων.

Ήρθε και με την παρουσία του καταλύθηκε κάθε έννοια Δημοκρατίας και Συνταγματικού δικαιώματος σε διαμαρτυρία πολιτών απέναντι στο Καθεστώς, με ΜΑΤ να διαλύουν με την βία συγκεντρώσεις, να απαγορεύεται η κυκλοφορία και η συνάθροιση πολιτών, με εντολή του «Αριστερού » Τσίπρα, στην πρωτεύουσα που γεννήθηκε η Δημοκρατία!

Ήρθε και μαζί με την γνωστή υπηρετική ομάδα των Μνημονίων Τσίπρα, Μητσοτάκη κ.α, βεβήλωσε τον χώρο της Πνύκας, παραβιάζοντας κάθε έννοια ηθικής απέναντι σε ένα λαό δημοκρατικό, απέναντι σε μια χώρα που της έχουν καταλύσει την κυριαρχία της.

Έφυγε λοιπόν παίρνοντας στις «τσέπες του » την τελευταία ρανίδα αίματος του Ελληνικού Λαού, την τελευταία «σάρκα » της Χώρας που απλόχερα του χάρισε ο άξιος συνεχιστής, των πιο εφιαλτικών προδοτών, ο Τσίπρας και η παρέα του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Τόση «Αριστερά » και «Δημοκρατία» δεν την χωρά ο νους!
Κάϊρας Γιάννης Μέλος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


Πηγή:www.myvolos.net

Σχόλια

 1. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αυτές τις ημερες εχουμε την ΕΟΡΤΉ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑ Όμως ΜΕΓΆΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ...
  ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτο που ελοχεύει στην Δ.Ε.Θ > ενα πάρα πολυ σοβαρό θεμα, μια πολυ σοβαρη περιπτωση που δεν ειναι για να σπάμε πλεον πλακα,
  περισσότερα στο > ΨΥΧΙΚΉ ΥΓΕΙΆ
  Στο μυαλό ενός παθολογικού ψεύτη ... >
  http://www.onmed.gr/ygeia-psyhikh/story/328937/sto-myalo-enos-pathologikoy-pseyti

  και > υπάρχει ένα απλό τεστ, το οποίο μπορεί να παράσχει μια σειρά ενδείξεων που παραπέμπουν σε χαρακτηριστικά γνωρίσματα ατόμων ψυχικά διαταραγμένων. περισσοτερα εδω >
  http://www.psixologikosfaros.gr/article_det.asp?artid=1483

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου