Γ. Κάιρας: “Να τελειώνει το παιχνίδι με την υγεία των πολιτών”

15-11-2017










“Να τελειώνει το παιχνίδι με την υγεία των πολιτών” ζητά με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας και μέλος της Συμμαχίας για το Νερό Γιάννης Κάιρας σε δήλωσή του μετά τα όσα διαδραματίστηκαν χθες κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Όπως αναφέρει ” οι φασίζουσες συμπεριφορές εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής είναι δυστυχώς σύνηθες φαινόμενο” ενώ καταλογίζει ευθύνες και σε δημοτικές παρατάξεις, σημειώνοντας πως υποκριτικά στηρίζουν την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών.

Ολόκληρη η δήλωσή του:
“Όσες φασίζουσες συμπεριφορές εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου είναι δυστυχώς σύνηθες φαινόμενο, όταν θέλει να περάσει ο υπόδικος στα ήσυχα και στα μουλωχτά θέματα που είναι ενάντια στην υγεία αλλά και στην ζωή των πολιτών του Βόλου! (Δημιουργία εργοστασιού srf/rdf,ιδιωτικοποίηση ΔΕΥΑΜΒ μέσω του Βιολογικού Καθαρισμού).

Όση ευθύνη έχει ο Μπέος για όλα αυτά, άλλη τόση ευθύνη έχουν η Δημοτική Παράταξη του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Μαγνησίας (ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ) και οι παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ ΝΔ, στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, αφού υποκριτικά στο Δ.Σ. κάνουν ότι στηρίζουν την επιτροπή αγώνα πολιτών προς Άγρα ψήφων αλλά στην πραγματικότητα ως στελέχη των μνημονιακών κομμάτων που ανήκουν, στηρίζουν απόλυτα τις πολιτικές και τις νομοθεσίες των εκάστοτε εθελόδουλων Κυβερνήσεων που εκτελεστής αυτών είναι ο Μπέος και η παρέα του! Οπότε ας σταματήσει η υποκρισία αμφότερων των παραπάνω πλευρών και το παιχνίδι με την υγεία και των ζωών όλων μας!”

Πηγή:e-thessalia.gr/g-kairas-na-telioni-pechnidi-tin-ygia-ton-politon/

Σχόλια