Η Πλεύση Ελευθερίας καταγγέλει την παρέμβαση Μεϊκόπουλου στην ΕΡΤ για την ΑΓΕΤ


15-3-2018









Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Πλεύση Ελευθερίας Μαγνησίας αναφέρεται σε περιστατικό που έλαβε χώρα την προηγούμενη Τρίτη στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ με αφορμή συνέντευξη μέλους της Επιτροπής κατά της καύσης RDF και την φερόμενη ως... παρέμβαση του βουλευτή Μαγνησίας Αλ. Μεικόπουλου.

Συγκεκριμένα το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου αναφέρει:

Την περασμένη Δευτέρα συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, μετά από αίτημα 17 συμβούλων των μειοψηφιών και ανεξαρτήτων συμβούλων, τα ιδιαίτερης σπουδαιότητας θέματα 1) της δρομολόγησης από τη δημοτική αρχή Μπέου κατασκευής εργοστασίου παραγωγής καυσίμου από σκουπίδια (SRF) στον ΧΥΤΑ και 2) της άδειας που δόθηκε στην πολυεθνική ΑΓΕΤ για καύση σκουπιδιών (SRF) από τον υπουργό της μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Σωκράτη Φάμελλο. Αμέσως μετά την παραπάνω συνεδρίαση, το πρωϊ της περασμένης Τρίτης, η καθεστωτική τηλεόραση της ΕΡΤ μας επιφύλαξε μια «έκπληξη»: Η διευθύντρια της τοπικής ΕΡΤ δημοσιογράφος Φρόσω Παύλου, έλαβε στο λόφο της Γορίτσας με θέα το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, ολιγόλεπτη συνέντευξη από εκπρόσωπο του κινήματος πολιτών, για τα παραπάνω θέματα, η οποία μεταδίδονταν απευθείας πανελλαδικά σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή εμφανίστηκε στο στούντιο της εν λόγω εκπομπής στην Αθήνα «ως από μηχανής θεός» ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος, ο οποίος κάτι πήγε να ψελίσει για το εν λόγω θέμα και μετά από λίγο «εξαφανίστηκε» από το στούντιο. Το όλο «στήσιμο» της εκπομπής προφανώς είχε μόνο τον επικοινωνιακό στόχο να εμφανίσει τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές του ως «ενδιαφερόμενους» για την εν λόγω υπόθεση.

Kαλόπαιδα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ μην ψάχνετε να βρείτε στήριγμα στην καθεστωτική ΕΡΤ για να κρύψετε την πολιτική γύμνια σας. Οι βουλευτές σας Μεϊκόπουλος, Μπαλλής και Παπανάτσιου, είναι κυριολεκτικά άφαντοι από τότε που προέκυψαν το πιο πάνω ζητήματα, προφανώς γιατί είναι ευθυγραμμισμένοι, όπως κι εσείς, με την κυβερνητική επιλογή του υπουργού Φάμελλου. Στις δε πρόσφατες ιδιαίτερα κρίσιμες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, οι παριστάμενοι πολίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία αναρωτιόνταν ως πότε οι εν λόγω βουλευτές σας θα συνεχίσουν να κρύβονται και να μην παίρνουν θέση στα πιο πάνω ζητήματα που αφορούν την υγεία και το περιβάλλον της πόλης μας και εν τέλει την ίδια τη ζωή των πολιτών.

Για δε την διευθύντρια της τοπικής ΕΡΤ αρμόζει μόνο μια λέξη: Κρίμα.
Μετά κυρία διευθύντρια, να μην απορείς που τα ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ δεν ξεπερνούν το 5 % πανελλαδικά.


Πηγή:www.thenewspaper.gr/2018/03/blog-post_601.html?m=0

Σχόλια