ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙΡΑΣ:Δύο χρόνια πριν συναντήθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλήσαμε για την προδοσία Τσίπρα, με ειλικρίνεια, με αγάπη για τον λαό και την Πατρίδα για την Δημοκρατία, το Σύνταγμα.

19-4-2018














Δύο χρόνια πριν συναντήθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλήσαμε για την προδοσία Τσίπρα, με ειλικρίνεια, με αγάπη για τον λαό και την Πατρίδα για την Δημοκρατία, το Σύνταγμα.
Μου μίλησε για το τεράστιο εγχείρημα της, την ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, για ένα κίνημα που δεν θα είχε καμία σχέση με τα παλαιά κόμματα όλων των ιδεολογιών! Ένα κίνημα που θα έφερνε το νέο!
Ένα κίνημα που θα αναγεννούσε την ελπίδα!
Ένα κίνημα που θα ενσαρκώνει την κοινωνία και θα αποτελείται από ανθρώπους του μόχθου, του ανιδιοτελή αγώνα, που δεν θα είναι απο Τζάκια, χωρίς γραμματείς και Φαρισαίους, ισότιμα, αμεσοδημοκρατικά με αυτοοργάνωση των μελών.
Με στόχο την απελευθέρωση του λαού και της Πατρίδας απο το καθεστώς.
Για την Δημοκρατία
Για την Δικαιοσύνη
Για την Διαφάνεια
Για τα Δικαιώματα
Για την Διαγραφή Χρέους
Για την Διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων.
Αφού μιλήσαμε για όλα αυτά, η απάντηση μου στο "εσύ τι θα πράξεις για να τα κάνουμε όλα αυτά ;" δίνεται κάθε μέρα, δύο χρόνια τώρα σαν μέλος του πληρώματος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, στο δρόμο του αγώνα, συμπλέοντας στο φωτεινό μονοπάτι του παππού μου, του Άρη, του Μπελογιάννη, του Λαμπράκη, του Παναγούλη, του Μίκη , της Ζωής ! Θέλει ανυπότακτη καρδιά η ελευθερία...

Σχόλια