Ζωή Κωνσταντοπούλου:Σήμερα περάσαμε το πρωινό μας με νέους ανθρώπους, στην ορκωμοσία των μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετά στα Εξάρχεια.


26-4-2018











Σήμερα περάσαμε το πρωινό μας με νέους ανθρώπους, στην ορκωμοσία των μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετά στα Εξάρχεια. Στην πρόσκληση να παραστώ στην ομιλία Γιουνκέρ στην Ειδική Συνεδρίαση της Βουλής, που συνέβαινε την ίδια ώρα, δεν απάντησα. Και δεν πήγα. Το να καλείται να μιλήσει στη Βουλή, ως «εξέχουσα προσωπικότητα», ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εκβιαστής του λαού μας και περιφρονητής του δημοψηφίσματος και του ΟΧΙ μας, Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, είναι άλλη μια πράξη υποτέλειας, που προσβάλλει την περηφάνια και την αξιοπρέπεια των ελλήνων πολιτών. Που μπορεί να μην έχουν ακόμη αντιδράσει, όμως δεν έχουν ξεχάσει ούτε συγχωρέσει.










Στη Βουλή θα ξαναμπώ μόνο με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών και όχι με «αυστηρά προσωπικές προσκλήσεις». Τότε που η Βουλή θα ξανα-ανοίξει στους πολίτες και όχι στους δυνάστες των πολιτών.

ΖΚ











Πηγή:Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σχόλια