Την Πέμπτη 15.9 το επόμενο βήμα της Ζωής για Δικαιοσύνη


13/09/2016















Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 στις 7.00 μμ, η Πλεύση Ελευθερίας και η Πρωτοβουλία «ΟΧΙ στα Ναι τους» παρουσιάζουν τον νομικό φορέα υπεράσπισης του Δημόσιου Συμφέροντος και διεκδίκησης Δικαιοσύνης, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50)- Αίθουσα Αντώνης Τρίτσης.

Στην εκδήλωση της Πέμπτης θα παρουσιασθούν τα κεντρικά πρόσωπα που αναλαμβάνουν δράση και ευθύνη για την νομική παρέμβαση του λαού στις υποθέσεις των Γερμανικών Οφειλών, της Siemens, της ΕΛΣΤΑΤ, του Μνημονίου και του Χρέους.

Πρόκειται για εγνωσμένου κύρους προσωπικότητες και επιστήμονες.
Η πρωτοβουλία ανακοινώθηκε την περασμένη Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, σε Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Η προβολή της πρωτοβουλίας ξεκίνησε με το ανατρεπτικό βίντεο ‘’Τώρα θα μιλήσουμε νομικά’’, με πρωταγωνίστρια την 17χρονη Μαρία Σπανού από τη Νεολαία της Πλεύσης Ελευθερίας και του ΌΧΙ στα Ναι τους.

Η Εναρκτήρια ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Συνέντευξη Τύπου για την ίδρυση του αυτοτελούς νομικού φορέα για Γερμανικές Οφειλές, Siemens, ΕΛΣΤΑΤ, Χρέος-Μνημόνιο






ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ 




Πηγή:www.plefsieleftherias.gr/tin-pebti-15-9-epomeno-vima-tis-zois-gia-dikeosyni/

Σχόλια