«Πλεύση Ελευθερίας»: 6 ΦΛΕΒΑΡΗ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-Τα Προλεγόμενα


7-2-2017


«Πλεύση Ελευθερίας»: 6 ΦΛΕΒΑΡΗ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Τα Προλεγόμενα:
«Η κυβέρνηση αυτή τα έδωσε όλα, ως μη όφειλε, το καλοκαίρι του 2015. Το σκηνικό το σημερινό είναι πανομοιότυπο με το καλοκαίρι του 2015», δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, διατυπώνοντας παράλληλα έντονες επικρίσεις για την κυβερνητική πολιτική.

Και τότε, προσέθεσε η κ. Κωνσταντοπούλου, «είχαμε εκθέσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και τότε είχαμε πανομοιότυπες παρεμβάσεις του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής και του μνημονιακού επικεφαλής του, του κυρίου Λιαργκόβα, και τότε είχαμε πανομοιότυπη στάση του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, του κ. Στουρνάρα. Αυτά είναι πρόσωπα επίορκα, είναι πρόσωπα που κανονικά θα έπρεπε να είναι στη φυλακή. Για να μην είναι στη φυλακή αυτή τη στιγμή τους καλύπτει η κυβέρνηση και όλο το μνημονιακό σύστημα. Οι πολίτες αυτή τη στιγμή πρέπει να δουν κατάματα την πραγματικότητα και αυτή είναι ότι δεν θα τους προστατεύσει καμία κυβέρνηση, δεν θα τους υπερασπιστεί αυτή η κυβέρνηση ούτε θα θωρακίσει τα δικαιώματά τους, άρα πρέπει επιτέλους να αποφασίσουν ότι το μέλλον τους, η ζωή και η αξιοπρέπειά τους εξαρτάται από αυτούς. Πρέπει να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και να διεκδικήσουν και εκλογές και αποκατάσταση της Δημοκρατίας».

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι η λύση δεν είναι νομισματική.
Η λύση δεν είναι οικονομική. Η λύση, τόνισε, πρέπει να είναι δημοκρατική. «Για να φτάσουμε στη Δημοκρατία αυτή τη στιγμή, πρέπει, κατ' ανάγκη, να συγκρουστούμε. Και με τις ευρωπαϊκές ...
-και εννοώ τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συμμετέχουν στην τρόικα και νυν κουαρτέτο, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας- και, φυσικά, με τον μηχανισμό που χρησιμοποιεί ένα νόμισμα, το ευρώ, ως εργαλείο εκβιασμού και επιβολής».


Πηγή:stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2017/02/6.html#more

Σχόλια