Η Ζωή δίπλα στον Ζαν Λυκ Μελανσόν -Στην κορυφή της συγκέντρωσης και πορείας του Παρισιού.


22-3-2017

 Η Ζωή δίπλα στον Ζαν Λυκ Μελανσόν -
Στην κορυφή της συγκέντρωσης και πορείας του Παρισιού.

















 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
21 Μαρτίου 2017
Προσκεκλημένη του υποψηφίου Προέδρου της Γαλλίας Jean Luc Melenchon, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να βαδίσουν μαζί στην πρώτη γραμμή, στη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία του κινήματος France Insoumise (Γαλλία Ανυπότακτη) του υποψηφίου για την προεδρία, το περασμένο Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στο Παρίσι.













Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης, βάδισαν δίπλα στον Jean Luc Melenchon σε όλη τη διάρκεια της πορείας ανάμεσα σε 150.000 κόσμου, από τη Βαστίλη μέχρι την Πλατεία Δημοκρατίας οπού ο Μελανσόν έκανε μία ιστορική ομιλία, με τους Γάλλους πολίτες να φωνάζουν και να τραγουδάν σε όλη τη διάρκεια για την «Αντίσταση» (Résistance), υψώνοντας χιλιάδες γαλλικές αλλά και πολλές ελληνικές σημαίες.






Το σχόλιο της Ζωής για την εικόνα των κατάμεστων δρόμων και των κατάμεστων πλατειών, που ανήρτησε αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Και στην Ελλάδα σύντομα οι δρόμοι κι οι πλατείες θα γεμίσουν ξανά. Με ανθρώπους, χαμόγελα και πολλές ελληνικές σημαίες. Δεν χαρίζουμε την σημαία μας στους φασίστες. Είναι το σύμβολο της αντίστασης και της ελευθερίας του λαού μας».


Πηγή:www.facebook.com/zoe.konstantopoulou.official/?fref=ts

Σχόλια