ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ:Μία βδομάδα μετά το ιστορικό ταξίδι στο Παρίσι για τον πρώτο γύρο των εκλογών και το μεγάλο κίνημα που δημιούργησαν τα τεράστια ποσοστά του Μελανσόν, μια σκέψη για την επόμενη Κυριακή….

30-4-2017







Μία βδομάδα μετά το ιστορικό ταξίδι στο Παρίσι για τον πρώτο γύρο των εκλογών και το μεγάλο κίνημα που δημιούργησαν τα τεράστια ποσοστά του Μελανσόν, μια σκέψη για την επόμενη Κυριακή….

Όταν στην Αμερική θέσανε το ίδιο δίλημμα, τα αμερικανάκια βγάλανε τον τελευταίο καραγκιόζη, κλόουν, ρατσιστή, σεξιστή… μια γελοία φασιστική τηλεπερσόνα… Βγάλανε πρόεδρο το πιο τελευταίο ανέκδοτο της σύγχρονης ιστορίας…

Τη μεγαλύτερη κινηματογραφική φάρσα. Τον τύπο που πετάει το HOUSE OF CARDS στα σκουπίδια και το κάνει να φαίνεται σα μια προϊστορική δήθεν ιστορία κάποιων κορδωμένων ιντριγκαδόρων κουστουμάτων.

Βγάλανε ό,τι πιο συστημικό, αρκεί που δήλωσε αντίθετο στο σάπιο σύστημα, όπως το ξέρανε.
Όταν έγινε αυτό, οι τραπεζίτες που ξεπουλάνε και αγοράζουν τις χώρες της Ευρώπης με το κομμάτι, δεν ακούσανε τίποτα. Δεν είδαν τίποτα. Τώρα, που δε θα πάει κανένας ελεύθερος Γάλλος να ψηφίσει την άλλη Κυριακή, για να δούμε τι θα καταφέρουνε αυτά τα τζιμάνια.
Και τι θα λουστούμε στην Ευρώπη.











Πηγή:www.facebook.com/diamantis.karanastasis

Σχόλια