ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ:Αεροδρόμιο Μυτιλήνης σημερα το πρωί: υπάλληλος της Φραπορτ μου απαγορεύει να κάνω στάση σε σημείο επιτρεπόμενης στάσης γιατι "έχουν εντολή να στέλνουν τα αυτοκίνητα σε άλλο σημείο".


21-5-2017

















Αεροδρόμιο Μυτιλήνης σημερα το πρωί: υπάλληλος της Φραπορτ μου απαγορεύει να κάνω στάση σε σημείο επιτρεπόμενης στάσης γιατι "έχουν εντολή να στέλνουν τα αυτοκίνητα σε άλλο σημείο". Αρνούμαι να υπακούσω φυσικά, υπογραμμίζοντας οτι η γερμανική εταιρεία δεν εχει δικαιοδοσία σε δημόσιο δρομο. Η υπάλληλος εκνευρίζεται αλλα καταλαβαίνει οτι δεν την παίρνει να συνεχίσει. Καλεί δεύτερο υπάλληλο, στον οποίο ομως υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση. Αφού είδαν οτι "η χρήση της εξουσίας" δεν περνάει, το γύρισαν στο παράπονο, "εμείς κάνουμε οτι μας πουν γιατι θα μας απολύσουν".

Λοιπόν για να το εξηγήσουμε: καμία αποικιοκρατική σύμβαση που εχει υπογράψει η κυβέρνηση δεν θα με κάνει και εμένα υπήκοο αποικίας. Αντίσταση και ανυπακοή η απάντηση. Η εργασιακή ανασφάλεια οδηγεί στο να εισαι εργασιακός δούλος (και πρεπει να σταματήσει) αλλα δεν σε δικαιολογεί το να φέρεσαι ως υπάκουος εφαρμοστής εντολών του αποικιοκράτη. Οργανώσου και διεκδίκησε.

Πηγή:Stratos Georgoulas

Σχόλια