ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ:Η Γενοκτονια της 15ης Ιουνίου 2017


16-6-2017















Οχι δεν το βάζω σε εισαγωγικά. Σύμφωνα με τη Διεθνή Σύμβαση για την πρόληψη και την καταστολή γενοκτονίας, αυτή ορίζεται και ως ..."Σκόπιμη επιβολή συνθηκών ζωής με στόχο το φυσικό αφανισμό, ολικό ή μερικό, μελών της ομάδας".

Και ως τέτοια πρεπει να δούμε αφενός το οτι δημόσια αγαθά (τώρα η υγεία και η παιδεία, οι δρόμοι και τα δάση, σε λιγο εξ ολοκλήρου ασφάλεια και εθνική αμυνα) γίνονται επιχειρηματικά προϊόντα κρατικώς επιδοτούμενα και κατεπεκταση προς χρήση των λίγων, αφετέρου η για μισό αιώνα απαίτηση πλεονασματικών προϋπολογισμών σε καιρο ύφεσης που οδηγεί σε μείωση του προσδόκιμου ζωής, αναλφαβητισμό, αύξηση βρεφικής θνησιμότητας, μείωση γεννήσεων, υποσιτισμό και πείνα, κλπ. Η γενιά μου αν δεν παλέψει να το ανατρέψει δεν εχει να περιμένει τίποτα παρα το θάνατο ή τις ψευδαισθήσεις της αποφυγής του μοιραίου μέσω πελατειακών ή και ατομικών επιλογών.
Αυτή η πολιτική γενοκτονίας εχει θύτες γνωστούς (προηγούμενους, τωρινούς και διαθέσιμους μελλοντικούς), αυτο που χρειαζεται ειναι ανατροπείς.


Πηγή:Stratos Georgoulas

Σχόλια