Πλεύση Ελευθερίας Μαγνησίας:Αντρέι Χουνκο Γερμανός Βούλευτης DIE LINKE, Χώρος ΕΣΗΕΑ τωρα στη συνέντευξη τύπου της "Δικαιοσύνης για όλους" για τις Γερμανικές οφειλές.

19-6-2017











Αντρέι Χουνκο Γερμανός Βούλευτης DIE LINKE, Χώρος ΕΣΗΕΑ τωρα στη συνέντευξη τύπου της "Δικαιοσύνης για όλους" για τις Γερμανικές οφειλές.

Ο Βουλευτής της Γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) Αντρέι Χούνκο αποκαλύπτει ότι την ώρα που η γερμανική κυβέρνηση αρνείται να δώσει αποζημιώσεις στα θύματα τις ναζιστικής θηριωδίας στην Ελλάδα, αμοίβει με παχυλές συντάξεις όχι μόνον τα πρώην στελέχη των SS που ήταν οι πρωτοστάτες της θηριωδίας, αλλά ακόμη και τα στελέχη των ισπανικών ταγμάτων του Φράνκο που συνεργάστηκαν με τους Ναζί.












Επίσης αποκαλύπτει ότι το 2006, στο γερμανικό κοινοβούλιο, από κυβερνητικά χείλη ειπώθηκε το εξής ανατριχιαστικό. Ότι και να ληφθεί τελεσίδικη απόφαση καταβολής αποζημιώσεων για τα θύματα του Διστόμου αυτή δε θα εκτελεστεί, καθώς δεν πρόκειται να βρεθεί Έλληνας Υπουργός Δικαιοσύνης να την εφαρμόσει.

Ντρέπομαι σαν Γερμανός την ιδια στιγμή που η γερμανική κυβέρνηση δίνει συντάξεις στους ναζί που έκαναν τα εγκληματα πόλεμου στην Ελλάδα να αρνείται να δώσει τις γερμανικές αποζημιώσεις στους Έλληνες!


Πηγή:Πλεύση Ελευθερίας Μαγνησίας

Σχόλια