ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:Σήμερα στο Ειρηνοδικείο, κατά των παράνομων πλειστηριασμών!


5-7-2017









Σήμερα είναι η επέτειος του Δημοψηφίσματος, η επέτειος του ΌΧΙ και πρέπει να θυμηθούμε και να υπογραμμίσουμε ότι οι πλειστηριασμοί που γίνονται σε αυτό τον χώρο και σε τυχαίους χώρους, όλο αυτό το διάστημα, έχουν καταψηφιστεί από τον ελληνικό λαό με 62%. Το ΌΧΙ του Δημοψηφίσματος ήταν ΌΧΙ και στην παράνομη διαδικασία των πλειστηριασμών. Αυτή η εκτρωματική διαδικασία δεν καλύπτεται δημοκρατικά και συνταγματικά. Όποιος επιχειρεί να την υλοποιήσει θα βρίσκει απέναντι τους πολίτες που υπερασπίζονται το ΌΧΙ τους.

Σήμερα οι συμβολαιογράφοι που επιχείρησαν να διενεργήσουν πλειστηριασμούς στο παγκάκι και στην καφετέρια είναι αυτοί οι οποίοι κατ’ επάγγελμα λειτουργούν ως κοράκια. Μία εξ’ αυτών έχει καταμηνυθεί από εμάς - και από τους συναγωνιστές στο Κίνημα «Δεν Πληρώνω» και από την Πλεύση Ελευθερίας - για τη συμμετοχή της σε παράνομους και αντισυνταγματικούς πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία και συνολικά στην περιουσία των απλών ανθρώπων.

Σήμερα λέμε καθαρά, όπως και κάθε Τετάρτη, όπως και κάθε μέρα μέχρι να αποκαταστήσουμε το ΌΧΙ μας και τη Δημοκρατία ότι όποιος καταλύει τη λαϊκή εντολή και τη λαϊκή κυριαρχική ετυμηγορία θα μας βρίσκει απέναντι.



Πηγή:Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou

Σχόλια