Ζωή Κωνσταντοπούλου:Για τον Χίτλερ, τον Στάλιν, τον Κοντονή, τον Μητσοτάκη. Για την πραγματική μάχη κατά του ναζισμού, του φασισμού και του ολοκληρωτισμού. Και για τη δικαίωση των θυμάτων.


23-8-2017














Λίγα λόγια από την Τουλούζη, πριν την ομιλία μου στο Ευρωπαϊκό Θερινό Πανεπιστήμιο των Κοινωνικών Κινημάτων:

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κοντονής, αν πράγματι ήθελε να διαχωρίσει τη θέση του από τους Ναζί, θα είχε βάλει τη μια υπογραφή που χρειάζεται για την αναγκαστική εκτέλεση της Αμετάκλητης Δικαστικής Απόφασης για το Δίστομο. Για τα θύματα της θηριωδίας των Ναζί. Το ίδιο ισχύει για όλη την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, που όφειλε και οφείλει να διεκδικήσει τις Γερμανικές Οφειλές. Αυτό που λέει ότι θα κάνει.

Είναι άλλο ένα μεγάλο ψέμα τους.

Δεν το έκαναν, δεν το κάνουν, δεν θα το κάνουν.

Γιατί είναι παραδομένοι στη Γερμανία και στην Γερμανική Ε.Ε. κι έχουν σιωπηρά συμφωνήσει να χαρίσουν αυτά που οφείλονται.

Η Νέα Δημοκρατία και οι εκπρόσωποί της, αν πράγματι ήθελαν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τους Ναζί, θα έπρεπε να ζητούν να κάνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κοντονής και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛΛ αυτό που δεν έκαναν οι δικοί τους Υπουργοί Δικαιοσύνης και οι δικές τους Κυβερνήσεις. Να υπογράψουν για την εκτέλεση της αμετάκλητης δικαστικής απόφασης αποζημίωσης για τη ναζιστική θηριωδία. Και να διεκδικήσουν την καταβολή των οφειλομένων για τα εγκλήματα της Γερμανίας στην Ελλάδα.

Δεν το έκαναν, δεν το κάνουν, δεν θα το κάνουν.

Γιατί είναι παραδομένοι στη Γερμανία και στην Γερμανική Ε.Ε. κι έχουν σιωπηρά συμφωνήσει να χαρίσουν αυτά που οφείλονται.

Όλα τα υπόλοιπα, οι εκατέρωθεν «καταγγελίες» και φωνασκίες από τους δήθεν πολέμιους του Ναζισμού και τους δήθεν πολέμιους του ολοκληρωτισμού, με την στήριξη των αστείων δημοσιογράφων και ΜΜΕ, γίνονται στο πλαίσιο μιας κακοπαιγμένης συμφωνίας αποπροσανατολισμού, την ώρα της μεγάλης υποταγής τους.

Σημείωση: Η απόπειρα εξίσωσης του κομμουνισμού με τον ναζισμό δεν είναι ούτε αφελής ούτε πρόσφατη. Η απόπειρα ταύτισης του κομμουνισμού με τον σταλινισμό επίσης δεν είναι ούτε αφελής ούτε πρόσφατη. Ο ρόλος της Γερμανίας και της Γερμανικής Ένωσης και στις δύο αυτές επιχειρήσεις είναι προεξάρχων και διαχρονικός.


Πηγή:Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou

Σχόλια