Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δίνουμε τον λόγο στους πολίτες

30-10-2017










Με την υπόσχεση «δίνουμε το λόγο στους πολίτες» η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τον Ιανουάριο. Σήμερα Κυριακή, οπότε και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του τριήμερου Συνεδρίου της Πλεύσης Ελευθερίας υπό τον τίτλο «Πάρε την ευθύνη», το τραπέζι απασχόλησαν τα ζητήματα του Τύπου και του πολιτισμού, με το σύνολο των ομιλητών να στηρίζουν τις δράσεις της κ. Κωνσταντοπούλου για τη συμμετοχή των πολιτών σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας επισήμανε ότι ρίχνει το βάρος στα ηλεκτρονικά μέσα που εξασφαλίζουν την άμεση πρόσβαση των πολιτών στους πολιτικούς φορείς. Όπως τονίστηκε σε Γαλλία, Καταλονία και Βέλγιο υπάρχουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες ώστε οι πολίτες να έχουν άμεση πρόσβαση στην ενημέρωση αλλά και να μεταφέρουν τις απόψεις τους για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας εξέφρασε την πρόθεσή της για τη δημιουργία τηλεοπτικής διαδικτυακής πλατφόρμας η οποία θα στηρίζεται από τους πολίτες και θα εξυπηρετεί τους πολίτες. Παράλληλα ανακοίνωσε την αναβάθμιση του ιστότοπου της Πλεύσης με στόχο τη διαρκή επικοινωνία με τους πολίτες.

Από τους ομιλητές υπογραμμίστηκε τόσο η ανάγκη για ανεξάρτητη δημοσιογραφία όσο και η ανάγκη να υποστηριχθούν πολιτιστικές δραστηριότητες. Η κ. Κωνσταντοπούλου τάχθηκε υπέρ των πολιτιστικών εκδηλώσεων που ενώνουν τους λαούς παρά τις οποίες διάφορες προκύπτουν από τις πολιτικές επιταγές.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγή:www.naftemporiki.gr/story/1289557/zoi-konstantopoulou-dinoume-ton-logo-stous-polites

Σχόλια